Arašídové čtverečky

Michaela Pospíšilová, M-FIT

Arašídové čtverečky

Postup přípravy

  1. Ve středně velké míse smíchejte dohromady, rozpuštěné máslo, protein, arašídové máslo a stévii. Vznikne hladká hmota krémové konzistence.

  2. Nádobu ve které bude připravovat dezert vyložte alobalem nebo potravinářskou fólii a těsto do ní přendejte. Uhlaďte stěrkou.

  3. Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu s arašídovým máslem za stálého míchání do hladka.

    Nalijte rozpuštěnou polevu na těsto a rovnoměrně stěrkou pokryjte celý povrch.

    Vložte do lednice minimálně na 1 hodinu, aby poleva ztuhla.

  4. Před podáváním včas vyndejte a nařezejte na stejnoměrné čtverce.

    Uchovávejte v chladu.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte