Dnes přicházím s tipem na jednoduchou svačinu nebo snídani. Takže kdo ještě nesnídal, můžete se rovnou nechat inspirovat.
Je to jídlo, které jsem se naučila jíst v NYC, když nebylo k dispozici jiné pečivo než toastový chléb.
Do teď nechápu, že nemají normální pečivo, heh.
Ať žijou bagely!
Postup přípravy
-
Všechno jen hodíme do toastovače a necháme rozpéct. Ta chuť burákového másla jednoduše nemá chybu!
Makronutrienty
57%
20%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 227 kJ | 1 962 kJ |
Kalorická hodnota | 293 kcal | 469 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
33 g
7,96 g |
52,8 g
12,7 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 3,3 SVJ | 5,28 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
13,7 g
2,7 g |
22 g
4,32 g |
Bílkoviny | 11,5 g | 18,4 g |
Sůl | 0,694 g | 1,11 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů