Aglio olio e peperoncino - nízkosacharidové

Celá já

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Aglio olio e peperoncino - nízkosacharidové

V jednoduchosti je síla. A krása. A dobré jídlo. A rychlé jídlo.

Aneb Aglio olio e peperoncino podle mě - návod na rychlovku, low carb (LC) a keto skvělý oběd...

Postup přípravy

  1. na pánev dát osmahnout 2-3 plátky uzeného boku na kostičky

    ✳️vhodit česnek (množství dle libosti) na plátky a pokrájené čerstvé chilli papričky, chvilku promíchat, česnek by měl změnit barvu, ale nezhnědnout

    ✳️přidat nudle z cukety a bílé ředkve a zprudka opéct. Solíme až nakonec, ať nepouští tolik vody

  2. nakonec přihodit pokrájená čerstvá rajčata a sušená

    ✳️promíchat, vypnout, servírovat

    ✳️na talíři sypat Grana Padano a hojně petrželkou a bazalkou

  3. Někdy je bok samé maso, tak přidám olivolej. Celý proces včetně krájení a vaření cca 25 min. Nic složitého, povolené potraviny a spokojené bříško k tomu :)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte