Přineste na stůl podzimní náladu

Přineste na stůl podzimní náladu

Podzim. Je to období plné barev, dozrávajícího ovoce a ořechů, babího léta, procházek do lesa a sbírání hub. Je to ale také období mrazíků, padajícího listí a někdy I plískanic. V kuchyni vedou jablka a hrušky, ořechy, houby a zvěřina. Pojďte se inspirovat a uvařit některá z jídel, které vás nejen zahřejí, ale také přinesou podzimní náladu na váš stůl.

Vepřový bok pečený na jablkách a hruškách

Vepřový bok pečený na jablkách a hruškách

Česnek a kuchyně, základ mojí kuchyně
Hruškový koláč s mandlovou náplní

Hruškový koláč s mandlovou náplní

1001 Voyages Gourmands
Bramboračka s houbami

Bramboračka s houbami

Kitchen Affair
Špaldová bábovka s hruškami a hřebíčkem

Špaldová bábovka s hruškami a hřebíčkem

Kateřina Gallinová
Čočkový salát s rukolou, houbami a sušenými rajčaty

Čočkový salát s rukolou, houbami a sušenými rajčaty

VEGGIE FISH

Líbil se vám článek? Šiřte ho dál!